Høstens aktiviteter på AKS

Gruppe barn sitter på gjerde foran hus.

I dette heftet finner du informasjon om aktivitetene som blir tilbudt denne høsten, og også litt om basene og hvordan dagene er på AKS. Noen aktiviteter har bindende påmelding og noen aktiviteter har daglig påmelding samme dag.

Leksehjelp er frivillig på 2.-4. trinn. Da spør vi elevene om de ønsker å delta. Dersom dere vet at de trenger hjelp, send oss gjerne en melding så kan vi motivere litt ekstra.

For aktiviteter med bindende påmelding er det viktig at eleven er på AKS under hele tidsrommet aktiviteten foregår. Dette er en forutsetning for å delta. Vi ønsker at alle elevene våre skal oppleve mestring og glede. Å bli tatt ut av en aktivitet før man har fullført oppleves som frustrerende og kan føre til at barnet føler seg utenfor.

- Det er oppstart av alle aktiviteter i uke 41 og siste uka er uke 50.
- De som skal være med i Pirayaklubben må ha med ekstra matpakke da vi drar før matserveringen.
- Aktiviteter som slutter før kl. 15.15 kan elever med gratis deltakelse også melde seg på.

For å kunne legge til rette for så gode aktiviteter som mulig er vi avhengig av at alle melder seg på innen fristen 25. september via linken https://bit.ly/høsten2019 eller via QR-koden under.