Kokkegruppa er en utmerket arena som har stor dekningsgrad i læringstøttende aktiviteter. Vi har fokus på matematikk, natur og miljø og norsk. Hvor kommer maten fra, hva er typiske for enkelte kulturer? Hvordan kan vi endre oppskriften til å tilpasses dobbelt så mange? Hvorfor bør vi kildesortere, og hva består søpla vår av egentlig? I kokkegruppa blir vi kjent med mange forskjellige ingredienser, matkulturer og vi har fokus på matematikk og begrepslæring. Vi prøver å lage spennende retter og ikke-typiske måltider da vi ser at dette er med på å øke nysgjerrigheten hos barna. Har vi f.eks salat på menyen kan du være sikker på at de blir overrasket!
Kokkegruppa er et tilbud for 2.–4. trinn.
Denne aktiviteten er svært populær, så vi har måttet dele opp Masterchef i to omganger, så barna får være med annenhver onsdag. Vi holder på onsdager fra 14.00–15.30.
Aubergineruller er en av mange spennende retter vi lager på MasterChef. Disse er fylt med deilig cashewost.