Måltidet på Haugenstua AKS

Måltidet på AKS

Haugenstua Aktivitetsskole ønsker å sette fokus på miljøet. Et enkelt grep vi har tatt for å bli mer miljøbevisste er å servere vegetarmat på AKS. Noen ganger serverer vi fiskebaserte retter. Fredager må barna ha med egen niste bortsett fra siste fredag i måneden har vi tacofredag. Da blir det servert taco med chilibønner i stedet for kjøtt. Dette har vist seg å bli svært populært blant barna, og en tradisjon vi kommer til å fortsette med. Når vi er på tur på fredager spiser vi maten ute. Enkel forskning hos oss viser at matpakke i frisk luft smaker mye bedre enn i klasserommet.

1. og 2. trinn spiser hver dag kl. 13.15.
3.og 4. trinn spiser kl. 14:00 på mandager og onsdager, kl. 14:30 på tirsdager og torsdager, og kl. 13:15 på fredager.